070 - 832 29 59 persoderberg@telia.com

Våra Bästa Målare i Uppsala

Målarna på Uppsala Måleri och Golv har lång och bred erfarenhet av måleri. Vi välkomnar stora som små uppdrag och vi målar, renoverar och tapetserar vare sig du är företag eller privatperson som beställer. Det kan vara ett måleriarbete som utförs av en målare under en dag eller flera veckor.

För oss är det viktigt att visa att vi är en målerifirma som vill bli tagen seriöst och ansedd som den bästa bland målerifirmor i Uppsala, Enköping, Heby & Sala och att ni rekommenderar oss till andra som behöver en målare i Uppsala

Din målare i Uppsala, Enköping, Heby eller Sala

Dags för en renovering hemma – måla om eller tapetsera i Uppsala? Behöver kontoret målning eller hjälp av en målare i Uppsala, Enköping, Heby eller Sala?

Vi arbetar i Uppsala för privatpersoner och företag. Vi utför alla typer av måleriarbeten, t.ex. totalrenovering av lägenheter, villor och kontor. För att kunna erbjuda våra kunder bästa service arbetar vi med snabba och effektiva metoder. Vi har alltid mycket god planering och använder oss av en modern maskinpark. Vi utför måleriuppdrag både inomhus och utomhus. Vi hjälper ofta till att kvalitetsbedöma och ge råd om hur utomhusfasader ska bearbetas. För att kunna utföra specialuppdrag som t.ex. golvslipning och arbetar vi även med underentreprenörer. Kontakta oss när det gäller:

  • Tapetsering
  • Målare, Målning, Måleri i Uppsala, Enköping, Heby eller Sala? 
  • Invändig & utvändig målning
  • Golvläggning & Golvslipning

 

Vi är tack vare vår långa erfarenhet i branschen mycket stolta att vi kan erbjuda kunniga, engagerade och effektiva målare till alla våra kunder. För att kunna erbjuda våra kunder det bästa håller vi oss ständigt uppdaterade om nya material, färger och tekniker som krävs för att kunna erhålla en god kvalitet. Vi är mycket noggranna och håller alltid hög kvalitet på arbetet vi utför. Inget målerijobb är för stort eller litet för oss. Vi gillar en utmaning och hjälper kunderna att förverkliga sina idéer.

I hemmiljöer efterfrågas ofta punktlighet, därför planerar vi våra arbeten tillsammans med kunden. Vi försöker lösa alla praktiska problem så smidigt som möjligt.

Vi gör alla former av måleriuppdrag: målning, måleri, målare tapetsering, våtrum, utvändig och invändig målning. Tillsammans med underentreprenörer utför vi även golvslipning, kakling av våtrum, högtryckstvättning i Uppsala, Enköping, Heby eller Sala?